Cibitoke.Inleiding tot droge transformatorEncyclopedie van brancheterminologie

  • vrijgavetijd:2022-09-20 18:43:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:387
  • Korte omschrijving:

    Cibitoke.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Cibitoke.Fabrikant van omzetters

Droge transformator

Pallini.Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Cibitoke.Inleiding tot droge transformatorEncyclopedie van brancheterminologie



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

AanbiedingVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Cibitoke.Transformer 2000 KVA,Cibitoke.Aanbrengen van droge transformatoren, die bestand is tegen corrosie en roest, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

ToedieningGeleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Energiebesparende analyse van de transformator

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Cibitoke.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;,Cibitoke.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompeling, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Cibitoke.Overige productinformatie
  • Rouen.Elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    Rouen.Elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • Castlebar.Indoor vast hydraulisch hefplatformFocus op fabrikanten

    Castlebar.Indoor vast hydraulisch hefplatformFocus op fabrikanten

  • Castlebar.Mobiel hydraulisch hefplatformDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden bes

    Castlebar.Mobiel hydraulisch hefplatformDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden bes

  • Castlebar.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringOnderhoud nodig om de levensduur te verlen

    Castlebar.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringOnderhoud nodig om de levensduur te verlen

  • Castlebar.Provinciale mobiele instapbrugWat zijn de basisprocessen?

    Castlebar.Provinciale mobiele instapbrugWat zijn de basisprocessen?

  • Ketaiworld.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asMiddelen zijn aanzienlijk verminderd

    Ketaiworld.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asMiddelen zijn aanzienlijk verminderd

  • Lucca.Vrachtlift op de tweede verdiepingWaar moet op het werk op worden gelet?

    Lucca.Vrachtlift op de tweede verdiepingWaar moet op het werk op worden gelet?

  • DijonKleine lift met twee verdiepingenOplossing voor de oorzaak van storing

    DijonKleine lift met twee verdiepingenOplossing voor de oorzaak van storing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!